• Newbie
Prijenosni Ugljen Roštilji,Sklopivi Ugljeni Roštilj za vanjsku rasvjetu,Mali Putni Roštilj sa poklopcem,3-tier Podešavanje visine,Sigurno i stabilno, za kampiranje, Parka, Plaže i sl. (Crna)

Prijenosni Ugljen Roštilji,Sklopivi Ugljeni Roštilj za vanjsku rasvjetu,Mali Putni Roštilj sa poklopcem,3-tier Podešavanje

Rating 
HRK 179.94

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

????????????【Prijenosni sklopivi dizajn (sa ručkom)】 : Prijenosni sklopivi ugljeni grill-dobar partner za šetnju i dobar asistent za uživanje u hrani u vlastitom dvorištu. ????????????【Uživajte u radosti roštilj】 : Bez obzira gdje se nalazite, imate treba biti sretan roštilj sa svojim prijateljima, obitelji i ljubavnicima.Nema problema s time da 3~5 osoba uređuju ovaj mali roštilj. ????????????【Višenamjenski dizajn】 : Prijenosni roštilj sa poklopcem može odražavati okomito na vjetar i prašinu.Rešetka za roštilj tanke, ali čvrste.Debeli nosač garantira da je on stabilan i ne drhti.Фурма slobodna,i u njoj postoje alati za roštilj. ????????????【Troslojna podešavanje vatrena moć】 : Roštilj na ugljen može podesiti rešetku za roštilj na tri visine : visoke, srednje i niske, pratiti razne vatrena moć. (Napomena : 1. Zidovi s obje strane može učvrstiti željeznim listova. 2. Spremnik za ugljen u nastavku je relativno velika, tako da na početku je potrebno smjestiti više ugljena.).????????????【Kupujte s povjerenjem】 : Vaše dobro iskustvo-naša najveća želja.Ako imate bilo kakvih problema s kvalitetom ili pomoću nakon kupnje, molimo vas posavjetujte se s nama, a mi ćemo vam najviše zadovoljavajući servis.Prijenosni sklopivi roštilj će vam omogućiti da uživate u radosti roštilj tamo kamo želite ići!!!.Svaki put kada se poklope vikend, nazovite tri ili pet dobrim prijateljima, donesite svoje omiljene sastojke, dođite u park, na plažu, na jezero i na druga lijepa mjesta, uživajte u ukusnim oprema za roštilj, druženje i pijte sa dobrim prijateljima!.

Glavne karakteristike

Kupčev izbor