• Newbie
Zidni nosač za utičnice doqxD za novi Google Nest Mini 2. generacije: potrepštine, izrađeni za Google Nest Mini 2. generacije-Prikladno za horizontalne i vertikalne utičnice (1 pakiranje, Морозно-bijelo)

Zidni nosač za utičnice doqxD za novi Google Nest Mini 2. generacije: potrepštine, izrađeni za Google Nest Mini 2. generacije-Prikladno

Rating 
HRK 29.97

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

DIZAJNIRAN SAMO ZA GOOGLE NEST MINI 2. GENERACIJE-Ne odgovara za Google Mini 1. generacije.ČIST DIZAJN, MAKSIMALNI ZVUK ZVUČNIKA - Naš minimalistički izgled dizajniran za vlasnike Mini, koji žele sakriti kablove, maksimalno povećanje površina Mini zvučnika za optimalnu kvalitetu zvuka.JEDNOSTAVAN za INSTALACIJU I UKLANJANJE-Postavlja se u manje od dvije minute, odmah uvode se i vadi iz utičnice.ROBUSTAN, POUZDAN KRAK - Izrađen od visoko izdržljiva, trajnih materijala, mini-model će ostati rumenilo i vertikalno od bilo kakve zidne utičnice.RADI NA VERTIKALNE I HORIZONTALNE РОЗЕТКАХ - Dizajniran je kako bi, da se ne blokira prostor druge utičnice, bez obzira na orijentaciju zidne utičnice.

Glavne karakteristike

Kupčev izbor