• Newbie
Spol: Roza ili Plave Попперсы s Konfeti | Mama će izdvajali zajedno Атласно-bijeli sa zlatnim slovima | Tema party: Мерцающая Zvjezdicom (Pink, Set od 2)

Spol: Roza ili Plave Попперсы s Konfeti | Mama će izdvajali zajedno Атласно-bijeli sa zlatnim slovima | Tema party: Мерцающая

Rating 
HRK 74.85

Pristupačnost
U pristupačnom obliku

✔ KONFETE POPPER : ažurirali Smo našu konfete popper, da bi bolje odgovarao vašim očekivanja.Boja svakog popper označen naljepnica s brojem u donjem dijelu popper. "1" znači da je plava, a "2" - pink.Obje boje su odabrane za konfete, svijetle i jarke, koji возбудят svoju publiku, čim se ukazala je na podu. ✔ ZONA : Prekrasne bijele satiny zona "Buduća mama" sa zlatnim slovima-savršen dodatak za vaš odmor, посвященному otkrivanja vašeg poda.On također može se ponovno koristiti za vaše dječja duša ili dječjeg nanošenja u bliskoj budućnosti.Sviđa nam se neutralan izgled zone, tako da se može nadopuniti outfit bilo koje boje za velike proslave. ✔ JEDNOSTAVAN za KORIŠTENJE POPPER : Lako čitljive upute na dnu popper za konfete.Jednostavno okrenite donji dio popper, i on će se prekinuti konfete plavim ili ružičastim bojama u zavisnosti od vaše narudžbe.Konfeti-poppers je sigurna za korištenje u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.Kao mjera opreza svakako cilj s udaljenosti od 3 ft. ✔ SIGURNOST POPPER : Tijekom korištenja konfeti-попперов potreban je nadzor odraslih osoba.UVIJEK zapamtite da nikada ne usmjeravajte popper izravno na osobu ili životinju. ✔ KVALITETA : vjerujemo da će naši proizvodi zadovoljiti vas na sljedeći party na otkrivanju spola, koji ćete potrošiti.Mi razumijemo da je to važan korak i blažen događaj koji slavi svoju obitelj.Neka наполним to radostan događaj prekrasnim plavim i/ili ružičaste boje!.Boja : Roza | Veličina : Komplet od 3 predmeta.

Glavne karakteristike

Kupčev izbor